Briketirano Mleko+ Premium za krave muzare 20% 30kg | Krave muzare | Skip to main content
x
Nema na stanju

Briketirano Mleko+ Premium za krave muzare 20% 30kg

SKU:
3373

Nije na stanju

1.050,00 RSD

*ukoliko želite da naručite ovaj proizvod kontaktirajte nas putem telefona

Telefonska podrška
063 111 6759

PON-PET OD 8 DO 16H

Garancija

Nema garancije

Opcija plaćanja

Lično, pouzećem ili karticama

Rok isporuke

2 - 5 dana

CENOVNIK

Program potpunih smeša „MLEKO PLUS“ smišljen za krave muzare sa različitim nivoom proizvodnje mleka. Ove smeše su sastavljene tako da potpuno zadovolje potrebe u koncetrovanom delu obroka muznih krava. Uz obezbeđenje kvalitetne kabaste hrane „MLEKO PLUS“ smeše daju odlične rezultate u proizvodnji mleka, a uz očuvanje zdravlja životinja.Ove potpune smeše služe za ishranu krava muzara sa različitim nivoom proizvodnje. Sirovinski sastav je takav da poboljšava proces iskorišćavanja koncetrovane a takođe i kabaste hrane.

Način upotrebe: Količinu potpunih koncetrovanih smeša treba balansirati preme proizvodnji mleka. Uz navedene smeše neophodno je obezbediti i dovoljne količine kvalitetne kabaste hrane, sena i silaže, za normalno funcionisanje predželudaca i ostalih organa za varenje krava.

Napomena: Maksimalan prinos kod životinja postiže se uz primenu dobre tehnologije držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u tehnologiji i higijeni držanja životinja.

Težina
30 kg
Jedinica mere
kg