Farm Cocktail za NIMFE 10kg | Kućni ljubimci | Farm Commerc Skip to main content
x

Farm Cocktail za NIMFE 10kg

SKU:
2506

Na stanju

692,00 RSD

*ukoliko želite da naručite ovaj proizvod kontaktirajte nas putem telefona

Telefonska podrška
063 111 6759

PON-PET OD 8 DO 16H

Garancija

Nema garancije

Opcija plaćanja

Lično, pouzećem ili karticama

Rok isporuke

2 - 5 dana

CENOVNIK

Farm Coctail je program zrnaste mešavine za Vaše omiljene ljubimce, papagaje, ukrasne i egzotične ptice i sitne glodare. Proizvodni program Farm Coctail sastoji se od čak šest različitih proizvoda da bi bila prilagođena nutritivnim potrebama date vrste.

Vaši kućni miljenici će rado uzimati Farm Coctail proizvode jer one sadrže ista hraniva koje bi ptice uzimale i u prirodi.

Način upotrebe: Farm Coctail proizvodi daju se po volji ili obročno zavisnosti i od vrste i kondicije Vašeg ljubimca. Uz ovu hranu neophodno je životinjama obezbediti dovoljne količine čiste pijaće vode. Pticama pored zrnaste hrane potrebno obezbediti dodatne minerale (npr. sipina kost), a određenim vrstama i vitamine (putem voća i povrća). Bliži opisi korišćenja proizvoda za pojedine vrste, naznačeni su na pakovanjima date hrane.

Napomena: Potpuno zdravlje i lepota Vaših ljubimaca postiže se uz odgovarajući način držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u načinu i higijeni držanja životinja.

Sastav:
-proso 48%
-suncokretovo seme 33%
-minervit 6%
-ljušteni ovas 5%
-svetlo seme 4%
-muhar 4%

Težina
10 kg
Jedinica mere
kg