Briketirano Gidatov I za jagnjadi i jaradi 18% 10kg | Koze i ovce | Farm Commerc Skip to main content
x

Briketirano Gidatov I za jagnjadi i jaradi 18% 10kg

SKU:
1023

Na stanju

349,00 RSD

*ukoliko želite da naručite ovaj proizvod kontaktirajte nas putem telefona

Telefonska podrška
063 111 6759

PON-PET OD 8 DO 16H

Garancija

Nema garancije

Opcija plaćanja

Lično, pouzećem ili karticama

Rok isporuke

2 - 5 dana

CENOVNIK

Program potpunih smeša za ishranu malih preživara smišljen je za ishranu jagnjadi i jaradi u porastu i tovu, kao i ovaca i koza u laktaciji. Ove smeše su sastavljene tako da potpuno zadovolje potrebe u koncetrovanom delu obroka ovih životinja. Uz obezbeđenje kvalitetne kabaste hrane ove smeše daju odlične rezultate u odgoju mladih životinja i proizvodnji mleka kod životinja u laktaciji uz očuvanje zdravlja životinja.

Ove potpune smeše služe za ishranu malih preživara sa različitim potrebama. Sirovinski sastav je takav da poboljšava proces iskorišćavanja koncetrovane a takođe i kabaste hrane.

Način upotrebe: Količinu potpunih koncetrovanih smeša treba balansirati prema potrebama životinja. Uz navedene smeše neophodno je obezbediti i dovoljne količine kvalitetne kabaste hrane, sena i silaže, za normalno funcionisanje predželudaca i ostalih organa za varenje, kao i dovoljne količine čiste pijaće vode.

Napomena: Maksimalan prinos kod životinja postiže se uz primenu dobre tehnologije držanja i uz ispoštovanje dobrobiti životinja. Ovim potpunim smešama ne mogu da se nadoknade propusti u tehnologiji i higijeni držanja životinja.

Težina
10 kg
Jedinica mere
kg