A térkövek kertünk különleges díszítő elemei lehetnek | Green Deal | Skip to main content
 A térkövek kertünk különleges díszítő elemei lehetnek

A térkövek kertünk különleges díszítő elemei lehetnek

Azoknak, akik kertes házban laknak fontos, hogy kertjük szép és egyedi legyen.

Legyen szó virágokról, tavakról, kerti sütödéről vagy teraszról, bizonyára mindenki sok időt fordít arra, hogy a kert ezen elemei a lehető legjobban mutassanak.

Azonban minden kertes háznak szüksége van egy sétányra, garázsra, teraszra.

Van egy jó hírűnk, ezek a területek is lehetnek pont olyan hangulatosak és jellegzetesek mint maga a kert, mégpedig térkövekkel.

A térköveket feltehetően senkinek sem kell bemutatni, a térkő gyártás azonban kevésbé ismert dolog.

Azt gondolhatnánk, hogy a bekevert betont formákba öntik, majd hagyják megszáradni, és már kész is, de ennél összetettebb műveletről van szó.

Nem hibázunk, ha betonozás helyett a térkövezést választjuk, hiszen a térkő szebben mutat mint a beton és az aszfalt, valamint egyik legnagyobb előnye az elemenkénti lerakhatóság. Bármikor károsodás nélkül fel lehet szedni, és újra lerakni máshova.

A beton feltörése nem könnyű munka, a térkövek felszedésekor viszont nincs nehézség.

A Behaton térkő talán a legkeresettebb burkolókő.

Kiváló kapcsolódása miatt a nagy teherbírást is elviseli, magas kopásállóság, könnyű lerakhatóság jellemzi. Strapabíró, jól bírja az erős napsütést, az esőt és a havat is egyaránt, hosszú éveken át szép állapotú marad, és ami még rendkívül fontos és előnyös tulajdonsága, hogy könnyen tisztítható. Nem kell tartanunk attól, hogy 2 éven belül ki kell cserélnünk őket és másik burkolatra kell váltanunk, ezeket a térköveket több éves használatra készítik.

Ha a térkövezés mellett dönt:

Érdemes megfigyelni melyek azok a színek amelyek legnagyobb arányban jelen vannak a kertben, ha ezzel megvagyunk máris könnyebb dolgunk lesz a térkő színének kiválasztásánál.

Ugyanakkor lényeges átgondolni azt is milyen legyen a zöldfelület és a térburkolat aránya?

Aki nem szeretne a virágok gondozására és fű nyírására időt és energiát fordítani, annak célravezető nagyobb térkő felületben gondolkodni.

Nem burkolhatjuk le az egész kertet, de választhatunk olyan növényeket is, amelyek kevesebb törődést igényelnek, és kevesebb elfoglaltsággal járnak.

Kertünk látványáért egyértelműen meg kell dolgozni, azonban ha már átgondoltan tervezi meg a térkővel burkolt és a zöldfelületek arányát, az ön kertje garantáltan elragadó lesz.


                                             Üzletünkben térkövek széleskörű kínálatával várjuk önöket. 

Árajánlat 24 órán belül

Folyamatos gyártás

Előrendelési lehetőség

  Az átvételi határidő függ a gyártó készletétől valamint a munkafolyamat időtartalmától.

Kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Telefon: 063/111-6759

E-mail: orders@greendeal.co.rs 

Térkő kínálatunk